Focus op je klant, zonder afleiding? Zó pak je dat aan...

  • Door Elmer Emanuels

Tracebuzz is dé klantcontactoplossing voor social media, chat en messaging. Ons platform legt de focus op de conversatie met de klant, zodat die medewerker het gesprek met die klant ook echt centraal kan zetten. Dit betekent dat de klant zo goed mogelijk geholpen wordt. Wij integreren naadloos met andere software die relevant is voor kwalitatief klantcontact. Alles wat niet relevant is zou een kcc-medewerker ook niet moeten zien. Want dat is alleen maar ballast.

USP? Conversatie is geavanceerd te routeren

Tracebuzz valt onder de noemer SaaS-oplossing, en is dus te bereiken via een browser. Uiteraard is het platform op gebruikersniveau in te richten en dat volledig in eigen huisstijl. Wat onze oplossing uniek maakt is dat het mogelijk is om de conversatie geavanceerd te routeren op basis van context, afdeling, gespreksthema of het gebruikte kanaal of gekozen servicelevel.

De voordelen van de applicatie

De klant- en medewerkerstevredenheid worden significant verhoogd. De average handle time wordt verlaagd. Binnen veel organisaties geldt dit als een belangrijk KPI. De kosten worden verlaagd, want nu wordt er vaak met systemen gewerkt waar veel op binnenkomt, zonder dat er goed gegroepeerd wordt. Dit kost tijd, geld en energie en bovendien levert het frustratie op. Bovendien geeft onze klantcontactoplossing een aantal bijzondere functionaliteiten. We noemen er een: Tracebuzz is sterk in less agent routering. In gewoon Nederlands betekent dit dat een beëindigende conversatie die door de klant opnieuw opgestart wordt weer bij diezelfde medewerker terug komt. Erg prettig, want de klant hoeft zijn of haar verhaal niet opnieuw uit te leggen.

Uitgebreide ondersteuning van digitale klantcontact kanalen

Het spreekt voor zich dat onze applicatie goed te koppelen is met andere functionaliteiten, zoals narrow casting. Ook integraties met externe platformen zijn mogelijk en er is sprake van een uitgebreide chatbotintegratie met veel belangrijke en handige functionaliteiten. Graag delen we een aantal van onze cases met je, want het werkt nog altijd het beste om relevante praktijkervaringen te lezen. Dát zijn immers de echte verhalen.

Lees over de bijzondere bijvangst van bol.com. of over IKEA die een 'twinkle in the eye' bij haar klanten brengt. Ook Rabobank maakt gebruik van onze diensten, zijn gaan voor een 9+ klantbeleving. Of misschien ben je benieuwd naar de ervaringen van Albert Heijn of Knab. Ook woningcorporaties helpen wij graag. De succesverhalen lees je hier.

Onze kernboodschap

Door het inschakelen van Tracebuzz worden je klantcontacten efficiënter ingericht. Dat betekent dat conversaties minder lang duren terwijl de klant sneller en beter geholpen wordt. Meer weten? Neem contact met ons op, we kijken uit naar je bericht.