Ga ook realtime de conversatie aan op Linkedin!

  • Door Celina Sevenhuijsen

Dat klanten ook in het ontwikkelproces van Tracebuzz centraal staan blijkt uit de lancering van de volgende toepassing; de koppeling met Linkedin. We lanceren deze toepassing juist op blue monday omdat we weten dat Tracebuzz klanten hier heel blij van gaan worden. We indexeerde al de publieke posts op Linkedin maar vooral vanuit de zakelijke markt bleek de behoefte de laatste tijd sterk toe te nemen om ook op Linkedin de conversatie aan te kunnen gaan. Met ons flexibele ontwikkelteam zijn we in staat om op korte termijn aan de snel veranderende behoefte van de markt te voldoen.

De koppeling met Linkedin stelt de Tracebuzz gebruiker in staat om de nieuwste posts en comments van een Linkedin bedrijfspagina realtime in te laden. Zo kan de gebruiker naast de platformen als Twitter, Google+ en Instagram nu ook de dialoog aangaan op Linkedin vanuit Tracebuzz. Uiteraard is het ook mogelijk om vanuit de ‘publisher’ nieuwe berichten direct op Linkedin te plaatsen of ze in de overzichtelijke contentkalender klaar te zetten naast de scheduled posts op bijvoorbeeld Twitter of Facebook. Bovenstaande toepassingen maken het bouwen aan een sterke community weer een stuk eenvoudiger.

Om de community nog beter te leren kennen tonen we ook uitgebreide persoonsinformatie zoals het aantal connecties, huidige functie, persoonlijke samenvatting en de industrie waarin de persoon werkzaam is. Zo maakt Tracebuzz het weer een stuk efficiënter om alle sociale platformen te kunnen beheren en krijg je meer inzichten in de hot topics en influencers van de community. Start vandaag nog met het aangaan van de realtime conversatie op Linkedin vanuit Tracebuzz!

Misschien ook interessant

Het Ideeën Atelier, een initiatief van Tracebuzz voor de woningcorporatiebranche

  • Door Celina Sevenhuijsen

Op 7 juni vond alweer onze tweede editie plaats van het Ideeën Atelier. Het Ideeën Atelier is een kennissessie speciaal gericht op woningcorporaties. Op deze dag worden vraagstukken uit de praktijk behandeld en besproken. Het bij elkaar brengen van verschillende...

Lees meer

Parley: Messaging voor je website en apps gelanceerd

  • Door Celina Sevenhuijsen

Tracebuzz lanceert Parley, een nieuw communicatie platform waarmee bedrijven realtime en veilig kunnen communiceren met haar klanten...

Lees meer