bol.com

“Jaarlijks vertoont de omzet van bol.com een forse groei . Vanzelfsprekend heeft dit zijn weerslag op de hoeveelheid klantcontacten. Maar door met technische oplossingen...”

Case bekijken

Rabobank

Rabobank krijgt steeds meer vragen van klanten via social media. Dat vraagt om een hoger niveau van webcare, wat wordt gerealiseerd door medewerkers betrokken te houden én met behulp van de juiste tooling, zegt teamleider Milou Emmerik. “Alle medewerkers zijn volwaardige adviseurs.”

Case bekijken

IKEA

“Vanwege de slimme routering en gebruiksvriendelijke user interface, hebben wij op social de laagste afhandeltijd ten opzichte van al onze andere klantcontactkanalen.”

Case bekijken
IKEA Lauren Weijers

“Vanwege de slimme routering en gebruiksvriendelijke user interface, hebben wij op social de laagste afhandeltijd ten opzichte van al onze andere klantcontactkanalen”.

IKEA, het van oorsprong Zweedse bedrijf, heeft wereldwijd 315 vestigingen. Het bedrijf richt zich vooral op meubelen en woonartikelen die vaak door de koper zelf in elkaar gezet moeten worden...

Case bekijken
bol.com Elmer Hiemstra

“Door het inzetten van Tracebuzz, hebben wij op onze socials een groei in klanttevredenheid gerealiseerd.”

Jaarlijks vertoont de omzet van bol.com een forse groei . Vanzelfsprekend heeft dit zijn weerslag op de hoeveelheid klantcontacten. Maar door met technische oplossingen ...

Case bekijken
Rabobank Milou Emmerik

“Rabobank krijgt steeds meer vragen van klanten via social media. Dat vraagt om een hoger niveau van webcare, wat wordt gerealiseerd door medewerkers betrokken te houden én met behulp van de juiste tooling ”

De Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met klanten, leden en partners zetten zij in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu.

Case bekijken
Knab Jim Groot

“Parley, de messaging oplossing van Tracebuzz is ons meest veilige communicatiekanaal en heeft een enorm schaalvoordeel voor de servicedesk. Door de strategische inzet van messaging helpen wij meer klanten met dezelfde teamgrootte!”

Knab, daar heeft u vast wel eens van gehoord. Een vrij jonge bank, maar met meer dan 175.000 klanten toch al erg bekend in Nederland. Vorig jaar heeft Knab ervoor gekozen om de messaging van Parley in te zetten.

Case bekijken
Martini Ziekenhuis Celine Uit de Weerd

“Een tool waarin wij kunnen labelen en kunnen ordenen op sentiment. Daarnaast een duidelijke analyse en rapportage functie.“

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch opleidingsziekenhuis met een breed aanbod aan medisch-specialistische zorg gevestigd in Groningen. In het Martini Ziekenhuis zijn bijna 3.000 medewerkers werkzaam...

Case bekijken
Rochdale Nico de Leeuw

“Op het moment dat je een rapportage wilt, druk je op de knop en kun je aan de slag. Dat noem ik nog eens vanuit de klant denken!”

Woningstichting Rochdale is een woningcorporatie gevestigd in Amsterdam. Dagelijks houden meer dan 400 werknemers zich bezig met het verhuren, beheren en onderhouden...

Case bekijken