Welk contactkanaal past het best bij jou?

Hoe bereikbaar ben je voor je klant? Moet je via elk mogelijk kanaal bereikbaar zijn, of kun je beter een keuze maken? En welke keuze maak je dan? Allemaal vragen die belangrijk zijn voor een goed functionerend klantcontactcentrum, maar die niet altijd even makkelijk te beantwoorden zijn.

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

De oplossing voor uw personeelstekort

Nog niet zo lang geleden werd er gedacht dat automatisering banen zou wegnemen op klantcontactcentra. Maar het tegendeel is waar. Nog nooit waren er zoveel mensen aan het werk en was de vraag naar nieuwe mensen zo groot. Technische oplossingen kunnen helpen om de druk op uw medewerkers te verlichten.

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Personeel vinden op KCC is één, ze behouden is nog moeilijker

We vertellen niets nieuws als we zeggen dat het verloop op klantcontactcentra hoog is. Schattingen lopen uiteen van 30-50%. Daar zijn verschillende redenen voor, zoals werkdruk en carrièremogelijkheden. Hoe kun je er dan voor zorgen dat je je personeel behoudt?

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Service als core business

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Parley: Messaging voor je website en apps gelanceerd

Tracebuzz lanceert Parley, een nieuw communicatie platform waarmee bedrijven realtime en veilig kunnen communiceren met haar klanten. Met Parley kun je: Een communicatie kanaal toevoegen aan je Android of iOs Apps Secure messaging toevoegen aan je (mobiele) website Je klanten...

  • Door Celina Sevenhuijsen
Lees meer

Meet je prestaties op Facebook

  • Door Celina Sevenhuijsen
Lees meer