Hoe praat je met je klanten of je burgers? Oftewel: What’s up met WhatsApp?

Elke organisatie wil haar klanten of bezoekers deskundig te woord staan en snel helpen. De tijd dat dat alleen maar via telefoon of e-mail gebeurde, ligt allang achter ons. Tegenwoordig communiceren steeds meer profit en non-profit-organisaties via meer eigentijdse klantcontactkanalen. WhatsApp staat daarbij met stip bovenaan. Maar aan deze populaire chat-app kleven ook nadelen...

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Win tijd met messaging

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Een chatbot is een waardevolle virtuele medewerker

In plaats van via telefoon of mail worden steeds meer klantcontacten door chatbots afgehandeld. Geen wonder, want als het gaat om het effectiever maken van klantcontact heeft een chatbot veel voordelen. Ga maar na: een chatbot is altijd beschikbaar, beantwoordt je vraag binnen enkele seconden, is nooit ziek en heeft geen maandagochtendhumeur. Kortom, een chatbot kan een volwaardige en waardevolle virtuele medewerker in je klantcontactcentrum zijn.

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Personeel vinden op KCC is één, ze behouden is nog moeilijker

We vertellen niets nieuws als we zeggen dat het verloop op klantcontactcentra hoog is. Schattingen lopen uiteen van 30-50%. Daar zijn verschillende redenen voor, zoals werkdruk en carrièremogelijkheden. Hoe kun je er dan voor zorgen dat je je personeel behoudt?

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Service als core business

  • Door Mohamed Abdallaoui
Lees meer

Het Ideeën Atelier, een initiatief van Tracebuzz voor de woningcorporatiebranche

Op 7 juni vond alweer onze tweede editie plaats van het Ideeën Atelier. Het Ideeën Atelier is een kennissessie speciaal gericht op woningcorporaties. Op deze dag worden vraagstukken uit de praktijk behandeld en besproken. Het bij elkaar brengen van verschillende partijen om van elkaar te leren, is de aanleiding geweest tot de kennissessies.

  • Door Celina Sevenhuijsen
Lees meer

Ga ook realtime de conversatie aan op Linkedin!

Dat klanten ook in het ontwikkelproces van Tracebuzz centraal staan blijkt uit de lancering van de volgende toepassing; de koppeling met Linkedin. We lanceren deze toepassing juist op blue monday omdat we weten dat Tracebuzz klanten hier heel blij van gaan worden.

  • Door Celina Sevenhuijsen
Lees meer

Meet je prestaties op Facebook

  • Door Celina Sevenhuijsen
Lees meer