Hoe integreer je een chatbot in je KCC? Download ons gratis whitepaper.

  • Elmer Emanuels

Hoe je een chatbot integreert? Dat vertellen we je graag in ons nieuwe whitepaper. Daarin gaan we in op de verschillende soorten chatbots die er nu zijn. Ook lees je over de uiteenlopende mogelijkheden die chatbots bieden om je klantcontact nog slimmer in te zetten.

Automatiseer repeterend werk

Daarnaast staan we stil bij kansen die chatbots in zich hebben voor het overnemen van eentonige taken die herhaaldelijk terugkeren. Uiteindelijk helpt je dat om met minder mensen méér werk te verrichten. En dat ook nog kwalitatief: een chatbot wordt niet ziek en heeft geen maandagochtend humeur. Het is overigens niet het doel om ál het werk van de collega's over te nemen. Voor hen worden de taken juist interessanter. Met name empathisch werk waarbij persoonlijke aandacht onmisbaar is, blijft voorlopig toch nog mensenwerk.

Duidelijk over de uitdagingen

We zijn ook helder over de uitdagingen: verwacht niet dat een chatbot vanaf dag één alleen maar een positief resultaat gaat geven. Het is een slimme investering, maar dan wel voor de lange termijn. Een chatbot is zelflerende, door Artificial Intelligence aangestuurde software. En juist dat zelflerende effect maakt deze bot zo geniaal.

Een chatbot inrichten? Stel in elk geval deze vragen

  • Wat voor soort klantbeleving wil ik?
  • Hoe ga ik het regelen: in-house of via een externe leverancier?
  • Op welke online platformen wil ik met mijn chatbot gaan starten?
  • Hoe ga ik de chatbot introduceren?
  • Hoe houd ik mijn klantbeleving op peil?

Download de antwoorden

In het whitepaper vind je duidelijke antwoorden en onderbouwingen op bovenstaande vragen. Samen met een handige checklist, zodat je aan alle belangrijke zaken denkt. Je downloadt het hier.

Vragen? Neem contact op

Heb je na het lezen van het whitepaper nog vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We kijken uit naar je bericht.